Contact Info Relegem-Wemmel

© Landelijke Gilde Relegem-Wemmel 2024  - Webmaster Jean Gielen

Uitschrijven voor de nieuwsbrief

Naam

E-mail


Bericht: Gelieve mij uit te schrijven voor de nieuwsbrief

Vul dit formulier in en druk op “verstuur” Ik zorg ervoor dat u deze nieuwsbrief niet meer ontvangt en zal al uw gegevens uit onze database verwijderen. De webmaster Jean Gielen

AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming (in het Engels: General Data Protection Regulation). Twee jaar geleden in het leven geroepen omdat de bestaande wetgeving rond onze privacy niet aangepast is aan het digitale tijdperk, treedt ze op 25/05/2018 officieel in werking.

De nieuwe Europese privacywetgeving moet ervoor zorgen dat persoonlijke gegevens zoals onze naam, e-mailadres, woonplaats, telefoonnummer, tot wat we delen en liken op sociale media beter beschermd worden.

Het algemene principe is: bedrijven mogen enkel gegevens inwinnen die ze echt nodig hebben en moeten daar veel duidelijker over communiceren.

Wie moet de nieuwe privacyregels naleven? In het kort: iedereen die informatie binnenhaalt over anderen.  Let wel: wij hebben nu eenmaal uw adresgegevens nodig voor de levering via de post van b.v. Nest omdat u dit ontvangt als lid, en hebben daarom geen extra toestemming nodig om die concrete data bij te houden zolang ze uitsluitend daarvoor gebruikt word. Zo ook zal uw e-mail adres, indien in ons bezit uitsluitend gebruikt worden om u te informeren over onze activiteiten.

Indien u toch geen informatie meer van ons wilt ontvangen, gebruik dan zeker het formulier hierboven. Van zodra ik deze info ontvang breng ik dat snel in orde.


De webmaster. Jean Gielen


DorpsAtelier FERM Home Agenda verenigingen Fotoalbums Relegemse weetjes Zoek je iets Jaarprogramma Wie zijn wij