© Landelijke Gilde Relegem-Wemmel 2024 - Webmaster Jean Gielen
Aardappelratatouille met witte wijn
Citroen-maanzaadomelet met gerookte zalm
Côte à l'os van het varken met salsa van gegrilde maïs, venkel en blauwe kaas
Eend met grapefruit
Gebraiseerde lamsschouder met rode wijn
Geflambeerde gamba's
Gemarineerde zalm met whisky en feta
Gestoofde mosselen met Italiaanse worst
Gevulde kalkoen met gekaramelliseerde vanille-appeltjes
Hotdogs met witte pens en pittige komkommersalsa
Kalfslapjes in citroensaus met Griekse pasta en feta
Kalfsoester à l'orange
Kalfsoester met wilde boschampignons en rösti
Kip met appeltjes en calvados
Kip met prei, appels en cider
Kip in romige witte wijn saus
Mediterraanse kalkoenstoverij
Meloensoepje met witte wijn en rivierkreeftjes
Mosselen met venkel en pastis
Pasta carbonara met ovengepofte kerstomaatjes en spek
Pastastrikjes met zwaardvis en bacon
Pizzaiola koteletten
Blinde vink met witloof en Kasteelbier
Chocolademousse met Barbãr
Recept voor Gebakken pladijsfilet met biersabayon
Gehaktbrood met pancetta en kriekbiersaus
Gemarineerd everzwijnengebraad met Rodenbach
Kippenpilons met worteltjes in biersaus
Konijn met bruin bier en speculaas
Parelhoen met geuze
Rivierkreeftenkroket met witbier
Scampi's met bier en mosterdsaus
Toast met eendenlever en gelei van perzikenbier
Vispapillot met mosselen en fruitbier
Witloofsoep met bier en sint-jakobsnoten
Steak Stroganoff
Stoofpotje van kip met chorizo en olijven
Taart met whisky, walnoten en zoute karamel
Tagliatelle met venkel, kerstomaten, ricotta en zalm
Varkenshaasje met mediterrane groenten en choronsaus
Varkensmignonette met venkel
Vis met cider
Vongole met tomaat, wijn, chili en lookbrood
Waterkerspuree met krokante kippenhaasjes
Wildballetjes met whiskysaus, veenbessen en knolselderfrietjes
Zoet stoofpotje met ribbetjes