© Landelijke Gilde Relegem-Wemmel 2019 - Webmaster Jean Gielen

Contact Info Relegem-Wemmel Uitschrijven voor de nieuwsbrief

Naam

E-mail


Bericht: Gelieve mij uit te schrijven voor de nieuwsbrief

Vul dit formulier in en druk op “verstuur” Ik zorg ervoor dat u deze nieuwsbrief niet meer ontvangt en zal al uw gegevens uit onze database verwijderen. De webmaster Jean Gielen

AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming (in het Engels: General Data Protection Regulation). Twee jaar geleden in het leven geroepen omdat de bestaande wetgeving rond onze privacy niet aangepast is aan het digitale tijdperk, treedt ze op 25/05/2018 officieel in werking.

De nieuwe Europese privacywetgeving moet ervoor zorgen dat persoonlijke gegevens zoals onze naam, e-mailadres, woonplaats, telefoonnummer, tot wat we delen en liken op sociale media beter beschermd worden.

Het algemene principe is: bedrijven mogen enkel gegevens inwinnen die ze echt nodig hebben en moeten daar veel duidelijker over communiceren.

Wie moet de nieuwe privacyregels naleven? In het kort: iedereen die informatie binnenhaalt over anderen.  Let wel: wij hebben nu eenmaal uw adresgegevens nodig voor de levering via de post van b.v. Nest omdat u dit ontvangt als lid, en hebben daarom geen extra toestemming nodig om die concrete data bij te houden zolang ze uitsluitend daarvoor gebruikt word. Zo ook zal uw e-mail adres, indien in ons bezit uitsluitend gebruikt worden om u te informeren over onze activiteiten.

Indien u toch geen informatie meer van ons wilt ontvangen, gebruik dan zeker het formulier hierboven. Van zodra ik deze info ontvang breng ik dat snel in orde.


De webmaster. Jean Gielen